Sugen på blått...

Jag har varit så sugen på blått ett tag nu och som jag tidigare har nämnt tycker jag att det är en läcker kombination med lila och blått. Lite ovanlig kanske, men jag gillar den skarpt! Nu har jag fixat med att lägga till några blå detaljer i vårt vardagsrum som annars består av en hel del lila. 
 
 
 
När jag var i färgaffären senast hittade jag några snygga tapetrester i en fyndkorg. Färgerna och mönstren passade fantastiskt bra och de kostade bara tio kronor styck. Det är vad jag kallar fynd! Jag köpte några fina ramar och sedan var det bara att ta fram saxen och fixa till de nya tavlorna. Tre nya tavlor för cirka 200 kronor. 
 
 
 
Jag har tidigare köpt blå vaser på second hand. Nu senast hittade jag några fina blå blomkrukor. Den vita med blå kant är en riktig favorit. Fem kronor för en kruka är ju ett helt okej pris och att den kommer till användning istället för att slängas, det känns gott i hjärtat.
 
 
 
Sen kunde jag inte motstå den här snygga kudden från Indiska. Jag såg den för ett tag sen och har inte kunnat glömma den, så nu fick den bli min.

Dörrkrans...

Inför advent och jul fanns det så mycket härligt pyssel att visa. Därför har det inte blivit av att jag har visat de här bilderna. Så här blev i alla fall min dörrkrans som jag gjorde inför advent. Eftersom jag hade dekorerat utanför med pumpor och härligt grönt, fortsatte jag på samma tema. Tjock och go blev den!
 

Brud i sensommarskrud...

Så här mitt i vintern brukar det inte bli speciellt många brudbeställningar. Men det kan vara härligt att se tillbaka på tidigare arbeten som man gjort. Den här brudbuketten gjorde jag till ett sensommarbröllop. En härlig sommarblandning i mustiga färger.
 
Pion, Bouvardia, Astrantia, Kvistros, Murgröna, Aspidistra.
RSS 2.0